Monday, April 26, 2010

Am scapat de abdomene!!!

Posted by CRISTINA SIMA

Urasc abdomenele!!! Si nu exagerez deloc. Prefer cite doua ore de kick-box sau spinning decit sa ma pui sa fac abdomene. Jonas Nedelcu (info la jonas.spinning@yahoo.com), antrenorul meu personal, si-a dat seama ca sint un caz pierdut (bine, asta dupa ce m-a tot auzit vreo doua luni smiorcaindu-ma si plingindu-ma ca nu pot sa le sufar) si dupa citeva lacrimi (la impresionare :)) mi-a spus trucul lui (trebuie sa mentionez ca domnul antrenor are un eight-pack, nu six-pack!!!). Fetelor, notati: "nu trebuie sa faci nenumarate abdomene, daca te obsnuiesti sa iti tii muschii abdomenului cit mai mult timp incordat. Adica, cit stai la birou, il tii incordat, cind mergi pe strada, te concentrezi sa il tii incordat, la fel si cind faci sport". Ha, e foarte logic! La inceput mi-a fost greu sa imi amintesc sa fac asta. Stateam la birou, il incordam, apoi scriam un mail si uitam de tot pentru citeva ore. Dar fetelor, ideea ca scap de crunch-uri m-a impulsionat sa fiu perseverenta. Ei bine, pot sa spun acum, dupa vreo trei saptamini in care m-am straduit sa urmez sfatul lui Jonas ca: SE VEDE!!! Ok, prietena mea Anca, mai circotasa de felul ei, o sa-mi spuna ca mai am mult pina la un abdomen bine definit. Dar, partea buna e ca deja, sub colacei (da, am si eu colacei) incepe sa se vada muschii abdominali! Sint foarte incintata! Merita sa incercati! (foto: Iulian Nan)

2 comments:

  1. Am tot citit treaba asta cu abdomenul incordat pe tot parcursul zilei, dar nu credeam ca functioneaza:) Acum ca am dovada (sau aproape dova- vrem poze!!!) poate reusesc si eu sa fac asta mai mult de 30 de secunde pe zi.
    Te pup cu drag si astept vesti (mari) legate de cariera ta!

    ReplyDelete
  2. :)))) Nu stiu daca pot posta poze cu abdomenul meu, dar promit sa fac niste poze dupa ce scap de tot de colacei ;). Multumesc mult pentru sustinere!

    ReplyDelete