Thursday, April 22, 2010

Un nou inceput

Posted by CRISTINA SIMA

Am creat acest blog in urma cu aproape o luna si am incercat, timid, seara de seara cind luam laptopul in brate, sa postez ceva. Dar, de fiecare data am renuntat. Nu pentru ca nu as fi avut ce sa spun (cititoarele fidele ale articolelor mele stiu pe cit de multe pagini reusesc sa ma desfasor :)), dar pur si simplu nu m-am putut hotari despre ce sa fie primul post. Despre vreo crema hot pe care am descoperit-o recent? Despre un eveniment? Despre ultimul press-trip in care l-am cunoscut pe Jean Paul Gaultier? Sau poate despre ultimele studii care arata ca sintem programati genetic sa imbatrinim la o anumita virsta... Si, pentru ca toate aceste subiecte mi se par importante si demne de un post pe un beauty blog, m-am hotarit sa nu incep cu ceva concret.
Asadar, daca esti cititoare fidela ale articolelor mele din revista ELLE, atunci te vei bucura ca nu va mai trebui sa astepti o luna pina sa afli noile mele descoperiri si aventuri intr-ale frumusetii si vei putea citi post-uri zilnice (incerc sa ma tin de cuvint si sa postez in fiecare zi ceva!). In cei aproape opt ani de cind sint beauty editor am testat nenumarate produse cosmetice si tratamente, am cunoscut crema make-up artistilor si a hair-stilistilor din intreaga lume, am cules nenumarate tips-uri, am participat la cele mai pompoase evenimente din lume, iar acum le voi impartasi cu tine...
Hmmm, nu e rau pentru un prim post.
Am reusit (in sfirsit!) sa-l scriu!

4 comments:

 1. Felicitari, Cristina, ma bucur ca te-ai hotarat sa ne impartasesti din secretele tale de beauty. Astept cu maxim interes posturile viitoare! succes!

  ReplyDelete
 2. Multumesc mult. Am multe surprize pentru voi pe viitor!

  ReplyDelete
 3. Fantastic, chiar interesant! Mult succes in viitor Crstina! http://alexa0105.webs.com

  ReplyDelete
 4. Buna Cristina,
  lasa-mi te rog un e-mail la: deamyworld@gmail.com; vreau sa iti fac o propunere; te pup!

  ReplyDelete