Tuesday, June 1, 2010

Event TiGi Curlesque

Posted by CRISTINA SIMA

Azi am participat la evenimentul de lansare TiGi Catwalk Curlesque la sediul TopLine. L-am intilnit si pe Carl Zacchau, International Trainer TiGi (singurul hair stylist care a reusit sa imi creeze the '80s big hair, a la C.C.Catch), care mi-a povestit despre cit de importante sint produsele de styling pentru un par cret, ondulat sau nedefinit (ca si al meu). Practic, gama Curlesque iti permite o variate de stiluri de bucle (de la onduleuri '40s, pina la inele), in functie de produsul pe care il alegi. Carl mi-a mai vindut un pont: sa nu folosesc niciodata fixativ pe parul cret sau ondulat, pentru ca isi pierde din vitalitate si naturalete. Revin cu info despre gama in zilele urmatoare.

2 comments:

  1. Buna Cristina, ce ne poti spune despre acest subiect la barbati cu parul ondulat?ce produse sunt cele mai indicate ? :D :) ;)

    ReplyDelete
  2. TiGi Curlesque se potriveste si pentru barbatii cu parul ondulat. Exista o spuma cu o textura light (sint doua spume in gama, cealalta e strong hold) si un Curl Amplifier care ajuta la definirea buclelor, dar le pastreaza naturaletea.
    P.S. Respect barbatii care stiu sa aiba grija de ei si de imaginea lor!

    ReplyDelete