Tuesday, June 8, 2010

Impachetez...

Posted by CRISTINA SIMA

Impachetez... din nou... De aceasta data nu plec in vreo aventura in lumea frumusetii, plec in vacanta. Anul trecut am ratat vacanta, din motive de sanatate nu am avut un concediu propriu-zis, iar acum ma revansez fata de mine. Asadar, nu plec pentru o saptamina, nici pentru doua... plec pentru 16 zile!!! Sint foarte incintata! Cred ca nu am fost niciodata intr-o vacanta atit de lunga, iar acum sint de doua ori mai incintata, deoarece plec cu parintii si sora mea (+cumnat). Ii vad atit de rar de cind stau in Bucuresti (8-9 ani), asa ca am de gind sa ma bucur de fiecare moment petrecut cu ei (am norocul sa am niste parinti tineri si super-fun). Plec in Portugalia, mai precis in sudul tarii, in Lisabona, Lagos, Faro si Portimao, voi face plaja (am pregatit un sac - nu exagrez- un sac plin de lotiuni de plaja cu diferite SPF-uri), voi vizita locuri superbe si voi culege cit mai multe informatii despre brand-uri de beauty si tips-uri locale. Pina atunci sint la faza de packing... Plec pentru multe zile, asadar voi avea nevoie de multe lucruri... Sint destul de organizata, iar pentru a nu intra in panica in ultima zi, impachetez cite un pic in fiecare zi. Sper sa nu uit ceva. Poate ma ajutati voi cu niste tips-uri de must-have pentru vacanta... (foto: infoturism.ro)

3 comments:

 1. Vacanta placuta! Sa faci multe poze!

  ReplyDelete
 2. Multumesc mult! Sa nu credeti ca imi iau vacanta si de la blog :). Am sa postez zilnic poze si informatii. Industria frumusetii nu se opreste-n loc si trebuie sa va tin la curent.

  ReplyDelete
 3. Acum, citind ce ai scris depre vacanta, mi se face un dor nespus de sora ta si de parintii tai...Asa cum ai spus, aveti niste parinti tineri si super faini. Distractie placuta sa aveti in vacanta, noi nu am apucat sa mergem in luna de miere inca....:), dar poate vom trage o fuga pana in Germania. Astept sa te intorci sa imi impartasesti impresii din vacanta.
  Va pup pe toti:)

  ReplyDelete