Wednesday, June 9, 2010

Un nou premiu pentru Joico

Posted by CRISTINA SIMA

Povestea mea de dragoste cu brand-ul Joico continua. Folosesc de ani de zile tratamentul K-Pak Deep Penetratig Reconstructor despre care v-am scris luna trecuta (e adevarat ca uneori curiozitatea ma impinge sa mai incerc si altceva, dar intotdeauna revin la K-Pak), iar atunci cind am nevoie de highlights, apelez numai la Joico (si crede-ma, parul meu a trecut de la blond inchis cu mese bej, pina la castaniu si din nou blond). Nu din cauza faptului ca e un brand de nisa, ci pentru felul in care arata parul dupa vopsit. Nu e ars, uscat, tern, greu de coafat... Stii, toate "simptomele" unui par distrus. Din contra. E hidratat, moale si stralucitor (nu degeaba sloganul lor e "Arta parului sanatos"), iar culorile naturale sint spectaculoase. Ieri am participat la evenimentul de lansare al unui nou concept propus de Joico pntru saloanele partenere, unde l-am descusut pe Chris Riedel, Manager Joico Europa, despre produsul-hit pe care il vor lansa in aceasta toamna (un sistem anti-aging pentru par, care stopeaza cresterea firelor albe!). Apropo, Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor a cistigat al zecelea an la rind The Stylist Choise Award, premiul oferit de hair stylistii din intreaga lume pentru cel mai bun tratament reparator si restructurant. Parerea mea e ca 1 milion de hair stylisti (care voteaza an de an), stiu mai bine ce e bun...

3 comments:

 1. Din punctul meu de vedere Joico si prin extensie Academia Topline ar trebui sa primeasca toata premiile din lume :)). Produsele lor sint geniale, iar oamenii care lucreaza acolo profesionisti in adevaratul sens al cuvintului. Astept cu nerabdare urmatorul lor eveniment. Meanwhile, vacanta placuta Cris si sa ne vedem cu bine cind te intorci.
  P.S. Imi place la nebunie blogul tau. Cred ca imi fac si eu unul :))).

  ReplyDelete
 2. Pe cand un concurs joico sau o.p.i.? ;-) Vacanta placuta!!!

  ReplyDelete
 3. @pavelina, ai deja un blog foarte cool, remember?
  @Anca, s-ar putea sa am pentru voi cit de curind si un concurs Joico sau O.P.I....pina atunci astept scrisorile voastre pentru concursul Juvena ;)

  ReplyDelete