Monday, February 28, 2011

Secretul lui Britney Spears

Posted by CRISTINA SIMA

OK, nu as putea spune ca sint o admiratoare a acestei artiste usor labile si cu oarecare calitati vocale discutabile, dar trebuie sa recunosc ca o fi facut ceva bine din moment ce milioane de adolescente o adulau, iar vinzarile albumelor ei au ajuns la numere astronomice. Dupa citeva depresii si caderi nervoase publice, asezonate cu citeva (multe citeva) kilograme in plus, Britney se pregateste de o mega relansare, iar eu am fost prezenta la filmarea videoclipului Hold it against me. Hahaha, cred ca ati facut niste ochi mari. Glumeam doar :). Dar am aflat de la Sorina Panaite, PR Manager Make Up For Ever, ca Britney a folosit la filmari (pe linga mult glitter si camuflaj) fardul de pleoape Aqua Cream, nuanta #2 (silver) de la Make Up For Ever. Si avem si dovada ;)

2 comments:

 1. Cristina, acum ti-am descoperit blogul si ma bucur tare mult, nu stiam de existenta lui! O sa-l citesc cu mare placere de acum inainte. Imi e dor de articolele tale din Elle!

  Pupici,
  O zi superba iti doresc!

  ReplyDelete
 2. Multumesc mult, Anda! Ma bucur ca m-ai gasit :). Pregatesc niste articole foarte interesante pentru acest blog si pentru fashionandbeauty.ro.
  Iti doresc o primavara vesela si colorata!

  ReplyDelete