Friday, April 1, 2011

Nuanta preferata

Posted by CRISTINA SIMA

Recunosc ca, acum ceva timp, cind lacurile de unghii in nuante de nude, greige sau skin, mi se pareau fade, lipsite de eleganta, chiar usor bolnavicioase, nu eram convinsa ca trend-ul va rezista. Dar, in ultimul timp am vazut pe unghiile prietenelor mele niste nuante absolut spectaculoase, cu o stralucire de vinil, fara alte irizatii sau particule sidefate. Nuanta Clubbing din colectia IT Girl de la Alessandro mi se pare wow! Am observat-o pe unghiile prietenei mele, Alice, dupa ce participase la evenimentul de lansare a noii colectii (la care, din motive obiective nu am ajuns)! Mi se pare o nuanta sic, perfecta pentru zi, calda, simpla si foarte classy!

5 comments:

 1. Alice si-a facut cu alessandro lac sensation manichiura sapt trecuta :)

  era o nuanta asemanatoare, dar nu era lac de unghii era gel :), sau mai bine zis era inovatia alessandro :)

  ReplyDelete
 2. Unghiile tale ce culoare poarta in prezent?

  ReplyDelete
 3. @Anonim: Hmmm, eram convinsa ca Alice poarta acest lac de unghii. Cumva, nu credeam ca o convinge cineva sa ii puna gel pe unghiute :))

  ReplyDelete
 4. @ Cristina, unghiile mele poarta acum O.P.I nuanta I'm Suzi & I'm a chocoholic din colectia Zurich. E o nuanta catifelata, ciocolatie si cu multa personalitate! Astept vremea insorita pentru ceva mai nude :)

  ReplyDelete
 5. Scuze Cristina, am uitat sa ma semnez, de obicei imi intra direct contul de Google, nu stiu de ce m-a bagat pe anonim :(

  ReplyDelete