Tuesday, September 27, 2011

3 puncte esentiale cu Anastasia

Posted by CRISTINA SIMA

La sfirsitul verii am avut ocazia sa fac parte dintr-un grup foarte restrins de beauty editori care au participat la o lansare speciala: OLAY Regenerist 3 Point! Produsul de skincare care a declansat reactii extraordinare. Mii de femei din intreaga lume, incepind cu New York, Londra, Madrid, Atena ori Beijing s-au inscris pe listele de asteptare pentru a-l cumpara. Magazinul Boots din Londra a inregistrat 21.000 de cereri on line inainte de lansare!
Crema si serumul contin absolut toate ingredientele unei creme de lux (de la antioxidanti, pina la agenti anti-aging), dar la un pret foarte rezonabil. Iar surpriza nu se opreste aici! La acest eveniment a fost invitata si Anastasia Achilleos, faimoasa cosmeticiana a celebritatilor, care ne-a vindut un pont: masajul facial zilnic poate face minuni daca este asociat cu o crema antiaging buna, si mi-a demonstrat-o pe pielea mea. “Atunci cind combini tehnologia Olay Regenerist 3 Point cu un masaj special al fetei, gitului si decolteului, chiar nu mai este nevoie sa te mai gindesti la chirurgia estetica”, a afirmat Anastasia.
Intr-un post viitor am sa dezvalui interviul exclusiv cu Anastasia, in care explica aplicarea corecta a serumul si a cremei, plus tehnicile de masaj ;).

0 comments: