Thursday, September 29, 2011

Un nou Accord cu Jenny

Posted by CRISTINA SIMA

Desi are o relatie destul de zbuciumata cu make-up artistul ei, Scott Barnes, (cei doi se cearta frecvent, mai ceva ca doi porumbei), Jennifer Lopez ii datoreaza "the glow a la J.Lo" acel blonz translucid, fara sa para fake, pe care il vrem toate la sfirsit de vara dar... Ei bine, extrem de putine sint norocoase.
Se pare ca, birfa sau nu birfa, Jenny are un ten impecabil. Cel putin asa sustine Scott si mai toti make-up artistii care au intrat in contact cu ea, mai precis chipul ei. Ei bine, in lipsa de una bucata Scott Barnes on call 24h din 24h, nu-ti ramine decit sa iti alegi un fond de ten care sa se omogenizeze perfect cu tenul tau. Mi-a atras atentia noul Le Teint Accord Parfait de la L'Oreal Paris. Formula imbunatatita cu un mix specific de perle este personalizata in asa fel incit sa raspunda nevoilor tuturor nuantelor de ten. Mi-a placut foarte mult faptul ca matricea de culoare te ajuta sa gasesti nuanta fondului de ten care se potriveste perfect cu reflexul si textura tenului tau (ma oboseste teribil si sint o catastrofa totala cind vine vorba despre alegerea nuantei perfecte pentru fondul de ten).
Pasii sint simpli: 1. Identifica tipul de ten: deschis, mediu si inchis. 2. Apoi gaseste reflexul potrivit: roze, neutru sau auriu. Reflex roze Persoane cu ochi deschisi la culoare si parul in mod natural deschis, cu pielea sensibila la soare, care se inroseste mai degraba la expunerea solara. Reflex auriu Persoane brunete cu ochi natural inchisi la culoare si care se bronzeaza rapid si de durata catre o nuanta aurie/ciocolatie. Reflex neutru Persoane cu caracteristici comune celor doua grupe de mai sus.
Simplu nu? Asa mi s-a parut si mie. Personal mi-a placut textura, si formula cu o dispersie mai buna a pigmentilor, care face ca acoperirea sa fie perfecta si aproape invizibila, fara efect de masca. Iti vind un pont: daca poti, cumpara doua nuante, una potrivita tenului tau si una usor mai inchisa. Pe cea mai inchisa (eventual amestec-o cu putina crema de zi ca sa devina mai fluida) o poti aplica pe barbie si pe conturul fetei (dar atentie, trebuie sa o omogenizezi bine cu cea naturala) pentru a crea umbre si lumini care iti vor sculpta efectiv fata, evidentiindu-ti trasaturile. Incearca! :)

0 comments: