Wednesday, December 21, 2011

Mic dejun la The Place

Posted by CRISTINA SIMABine, sa nu va imaginati ca am facut un picnic in mijlocul magazinului, in timp ce clientii se plimbau bezmetici printre rinduri. Ei bine, nu chiar... Adica am luat micul dejun in magazin, dar n-am deranjat pe nimeni, ca sa spun asa. A fost o invitatie la un mic dejun pentru a cunoaste noile lansari Burberry si Cartier. Recunosc, mi s-a parut ciudat la inceput, cind Cristina Lazar m-a invitat la eveniment si mi-a spus ca locatia este The Place. Astfel ca, am mincat croissant si am baut cafeaua de dimineata impreuna cu minunatele mele colege de "suferinta", scriitoare de beauty, printre parfumuri delicate si creatii de designer.

Andreea Raicu, Liliana Olescu, Cristina Sima, Cristina Lazar, Ioana Vasile
PARFUMUL
Intreaga poveste a elegantei parfumurilor Cartier se regaseste si in povestea lui Baiser Volé, noua creatie a casei, poveste care ne invita sa pasim dincolo de palpabil pentru a intelege emotia si delicatetea parfumului. Povestea lui este imaginata in jurul unui sarut usor, dar furat, intr-un moment al pasiunii desavirsite. Pentru Cartier, dragostea descrisa de Baiser Volé este una prin excelenta pasionala si intensa.
Pentru prima data in istoria parfumului, Baiser Volé, creatie unica a parfumierului casei Cartier, Mathilde Laurent, este o aroma a pasiunii ce evolueaza in jurul unei singure flori: crinul - ca floare a regalitatii, explorind toate fatele senzuale ale acestuia. E un parfum floral, perfect pentru cele care adora mirosul puternic al florilor intr-un parfum.
Baiser Volé  EDP 30 ml - 279 leiBaiser Volé  EDP 50 ml - 395 lei
Baiser Volé  EDP 100 ml - 549 lei
Set Baiser Volé (EDP 50 ml + EDP 15 ml) – 395 leiPARFUMUL

Burberry Body este un parfum feminin si sensual, o combinatie eclectica de ingrediente elegante si rafinate. Definit de notele de virf ale absintului verde, parfumul imbie notele calde ale piersicii si rafinamentul freziei.
Notele de mijloc sint imaginate in jurul unui buchet floral in tonuri de trandafir si iris, imbinindu-se delicat cu nuantele calde si subtile ale lemnului de santal.
Notele de baza sint luminate de cashmir, vanilie, ambra si mosc. 
Este un parfum extrem de senzual, usor dulce, clasic ca Burberry, dar extrem de sexy ;)

Burberry Body Apa de Parfum 85 ml – 449 lei
Burberry Body Apa de Parfum 60 ml – 349 lei
Burberry Body Apa de Parfum 35 ml – 275  lei

 

1 comment:

  1. Si Lili care poarta minunatul meu cuvant! Ce bucuriiiieeee!
    P.S. Vreau si eu poza pentru mandra Cuvintelor aurite si argintate.

    ReplyDelete