Sunday, January 1, 2012

E 2012!!!

Posted by CRISTINA SIMA


Sper din tot sufletul ca ati avut un Craciun linistit alaturi de cei dragi voua, ca v-ati bucurat de familie, de brazi colorati, de cadouri multe si de liniste in suflet. Eu am avut parte de un Craciun in familie, parintii mei au facut lungul drum de la Satu Mare pentru a petrece Sarbatorile impreuna cu mine si cu sora mea, asa cum facem in fiecare an. Indiferent de planurile pe care le aveam pentru sfirsitul anului, pentru mine Craciunul in familie e o traditie! Fie ca merg eu la Satu Mare, fie vin ei la Bucuresti, dar in fiecare an il petrecem impreuna. Ne stringem cu totii in jurul bradului dupa cina si desfacem cadourile multe si colorate, la fel de bucurosi si de nerabdatori ca niste copii. Ii sint recunoscatoare lui Dumnezeu pentru fiecare Craciun alaturi de cei dragi!

Bradutul nostru violet


 Toata luna decembrie am fost euforica, am intrat in spiritul Craciunului, am cintat cu patos la volan toate melodiile de Craciun de pe Magic FM (radioul lui Mos Craciun :)), spre disperarea iubitului meu, care s-a obisnuit deja (cred) cu starea mea de spirit din luna decembrie (anul trecut cred ca l-am socat putin, dar anul asta e deja "calit"). 
Pentru noul An va doresc sa aveti liniste sufleteasca, sa fiti inconjurati de iubire si frumusete, sa aveti sanatate si energie pentru a va indeplini toate visele, sa fiti mai puternici, mai blinzi, mai creativi, mai perseverenti si mai optimisti. Fie ca 2012 sa va faca mai buni pe toate planurile! 

2 comments: