Sunday, January 22, 2012

Eden SPA Party cu The Beauty Girls

Posted by CRISTINA SIMAInainte sa incepem trebuie sa va explic: noi, beauty writers (editors, advisers sau, pur si simplu, redactori de frumusete) sintem putin diferite de celelalte tipuri (ma refer la fashion, fiction, sex, culture si ce o mai fi). Imi place sa cred ca sintem genul de femei care apreciaza simplitatea frumusetii si frumusetea in toate formele ei. Asadar, atunci cind ne intilnim, nu ne pupam in aer exclamind usor isterice "Ce faci pisi, fetita, cherie...?" sau alte cuvinte de alint, intr-un mod teatral si dezinteresat. Nu. Noi cind ne vedem sintem ca o gasca de fete vesele, pasionate de ceea ce facem (da, la evenimente, de regula, bombardam specialistii invitati cu intrebari :))) si foarte galagioase. Da, vorbim mult, ridem si mai mult si sintem al naibii de curioase de tot ce e legat de frumos. Asadar, cred ca ati inteles deja ca sintem si prietene bune.
La sfirsitul anului, Lili a venit cu o idee geniala (pentru ca nu ne mai saturam de vorbit la un eveniment) de a organiza un Spa Party, unde sa combinam utilul cu placutul. Mai exact, sa testam niste tratamente Spa (care oricum intra in atributiile noastre), dar partea fun ar fi ca am face o vizita impreuna! Bineinteles ca ni s-a parut o idee excelenta! De fiecare data cind testez vreun tratament, vizitez singura locatia respectiva, iar acum aveam sansa sa ma distez in acelasi timp cu my beauty girls. Asadar, inainte de Revelion, intr-o zi trista, de parca 2011 nu voia sa predea stacheta noului An si isi plingea cu tristete sfirsitul, ne-am intilnit la Eden Spa Continental, eu, Lili, Olivia, Ramona (Look), Lavinia (ELLE) si Ioana (Marie Claire).


Trebuie sa spun ca atmosfera din Spa contrasta puternic cu vremea de afara. Era cald si bine, mirosea a vanilie si flori de portocal, iar noi ne cuibaream in fotoliile din camera de relaxare, in halatele pufoase, povestind despre noi descoperiri, iubiri, vise si proiecte pentru noul an, asteptind cuminti sa fim chemate la rasfat. Sunetul linistitor al jacuzzi-ului cald, aburii parfumati si muzica suava te purtau intr-o lume de basm, total diferita de cea din afara Spa-ului. Lili si Lavinia au intrat primele la Aromatic Candle Body Massage, apoi am urmat eu, iar Ioana si Olivia au optat pentru Aromatic Facial. Inchipuiti-va cum ar fi sa va invaluiti simturile cu tandretea masajului Candle Massage, cu efect aromaterapeutic, cu ulei provenit din arderea unei luminari speciale, cu arome delicioase. Mmmmmm, divin! 
Dupa citeva minute de sauna, unde am povestit cu Ioana despre nenumaratele sporturi de care ne-am apucat si de care, evident, ne-am lasat foarte repede, a venit rindul meu sa intru la terapie. Lavinia si Lili au iesit din incaperile de rasfat usor adormite, relaxate si foarte zimbarete. Asadar, ma asteptam la ceva extrem de placut. M-a primit un tinar domn, extrem de chipes, pe care il chema Romeo (nu zimbiti!). De regula, prefer femeile cind vine vorba de masaj, dar e foarte adevarat ca atunci cind vrei un masaj mai puternic, terapeutii barbati sint the best! Romeo m-a primit cu zimbetul larg si cu luminarea pregatita. Luminarile speciale folosite pentru Candle Massage, odata aprinse, se transforma in uleiuri parfumate calde, iar efectul lor este extrem de puternic. Luminarea cu arome de iasomie, portocala, ylang-ylang si ciocolata se transforma in uleiul cald ce iti va invalui trupul in rasfat. Masajul capata virtuti terapeutice pentru corp, minte si spirit pentru ca, imbinat cu aromele uleiului, in atmosfera creata de lumina luminarii si cadrul in care se desfasoara, devine o experienta unica! 
De la cervicala si pina la virful degetelor de la picioare, Romeo s-a concentrat pe zonele tensionate, relaxind muschii si acoperind corpul cu ulei cald si parfumat. Pe masura ce aromele imbietoare ale uleiurilor esentiale din luminare deveneau din ce in ce mai puternice, mintea mea s-a golit in totalitate de orice gind sau neliniste, iar corpul incepea sa se relaxeze. Romeo a concentrat masajul pe toate punctele tensionate, a facut si citeva miscari de drenaj limfatic, iar la final, am reusit sa ma relaxez cu totul (desi, mi se intimpla rar sa pot sa ma relaxez in timpul unui masaj). Spre sfirsitul masajului, simteam cum pielea mea uscata si insetata a absorbit toate uleiurile, devenind catifelata si ma coplesise o senzatie de relaxare si fericire, ca si cum fiecare particica a corpului si a mintii se eliberase de tensiune, optind pentru relaxarea totala! Usor ametita de atita rasfat, i-am multumit lui Romeo (si i-am promis ca ma intorc la Eden Spa Continental pentru un Hot Stone Massage) si m-am indreptat, la fel de stingace si zimbitoare ca si Lavinia si Lili inaintea mea, spre incaperea unde ma asteptau fetele. Cred ca a fost foarte interesant pentru cei de la Eden Spa Continental sa ne vada obosite si abatute cind am intrat, iar apoi foarte relaxate si Zen dupa tratament. Dar, banuiesc, ca se intimpla la fel cu toti clientii lor.
Dupa multe ceaiuri, cozonac pufos si povesti interminabile, am plecat fiecare spre casele noastre. 
In masina, la fel de relaxata si zimbareata, ma gindeam cit de frumos am terminat anul! Relaxata, rasfatata, infrumusetata, parfumata, vesela, inconjurata de frumuseti si beauty writers, voie buna si planuri mari. Eram pregatita pentru 2012, si il intimpinam cum nu se poate mai bine! Cu un astfel de sfirsit de an, noul An nu are cum sa fie decit... Perfect! ;)0 comments: