Monday, February 27, 2012

B.Energy, un concept interesant

Posted by CRISTINA SIMASaptaminile trecute am fost invitata la deschiderea unei altfel de sali.  B.Energy, este o sala-concept aflata in Bucuresti, la intersectia Dacia – Calea Grivitei,  ce abordeaza patru mari directii: motivational, nutritie, fitness si estetica. Este, practic, o sala de fitness care are ceva mai mult. Pe linga posibilitatea de a-ti antrena corpul, ai acum la dispozitie, sub acelasi acoperis, si clase motivationale, sfaturi de nutritie si tratamente rapide de estetica. Cele patru concepte au fost gindite si testate pentru a-i motiva pe cei care trec pragul B.Energy, astfel incit acestia sa poata face schimbarea dorita si sa o mentina, in timp ce se simt bine.

Spatiul B.Energy dispune de cabinete de consiliere, masaj, estetica si de un studio rotund, de 130 mp, in care simti cu adevarat energiile pozitive si buna dispozitie (cel putin la evenimentul de lansare, toata lumea, venita pe o vreme geroasa, s-a energizat rapid si chiar a facut citeva miscari impreuna cu antrenorii). 

Partea interesanta: o data la doua saptamini sint organizate, alternativ, cursuri motivationale si de nutritie. Pentru a personaliza si mai mult programul, exista si partea de consiliere individuala pe nutritie. Astfel, oricine poate solicita ajutor specializat pentru a-si schimba stilul de viata, urmind un regim sanatos, supravegheat indeaproape de specialisti. In plus, temele cursurilor pot fi sugerate si de cei care doresc sa se inscrie.

Mi se pare un concept interesant pentru ca, eu, spre exemplu, de fiecare data cind imi luam inima in dinti si ma motivam sa incep sa merg la sala in mod constant, ma trezeam ca nu stiu ce sa maninc ca sa imbunatatesc efectele efortului fizic. Intrebam toti antrenorii de prin sala despre o dieta adecvata (de parca erau niste Guru intr-ale sportului si nutritiei) si, bineinteles ca, ma sfatuiau sa urmez un regim proteic, potrivit barbatilor care vor sa creasca in masa musculara. Cind nu vedeam rezultate, imi venea sa renunt. Noroc cu vocea ratiunii, sora mea, care, din citeva cuvinte, ma facea sa ma simt atit de prost ca sint netonifiata si deloc in shape, astfel ca, se ocupa ea oarecum de partea "motivationala". Acum, ca poti gasi toate acestea intr-un singur loc, mi se pare extrem de interesant.

Programele de fitness sunt gindite detaliat, astfel incit sa acopere o gama larga de cerinte si nevoi, si sint impartite in cinci categorii, astfel:

1. Tonifiere, cu urmatoarele programe: Power pump, Tone up, ABT, Body rock, Arms expres

2. Suplete si remodelare, cu urmatoarele programe: Fit ball, Pilates, Stretching

3. Cardio, cu urmatoarele programe: Dance aerobic, Step aerobic, Fire expres

4. Flexibilitate si coordonare: Pilates si gimnastica yoga

In aceasta perioada au foarte multe promotii si preturi speciale, asadar eu zic ca merita sa incercati. Mai multe informatii aici.Probabil ma veti vedea si pe mine in curind acolo, momentan ma pregatesc psihic pentru ce urmeaza :). Am sa revin cu detalii despre clasele care mi-au placut.

2 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  ReplyDelete