Monday, April 23, 2012

Un interviu cu juratul MasterChef din casa mea...

Posted by CRISTINA SIMA


Pentru ca, mai nou, in loc sa vorbim despre reamenajarea casei, care pe zi ce trece e mai neincapatoare, iubitul meu (sau Chef Florin Dumitrescu, cum il stiu multi) si cu mine dezbatem alegeri culinare, aptitudini de jurnalism si felul in care, fiecare, in domeniul lui, se ia mult prea in serios... m-am hotarit sa ii iau un interviu. Ne-am dat intalnire azi, in Centrul Vechi, pentru a realiza interesantul si exclusivul articol. Ce iese, vedeti zilele urmatoare....
P.S. Daca aveti vreo intrebare arzatoare la care ati vrea sa raspunda, le astept. Dar, va rog, nu cereti retete. Nu ii place sa le scrie, ii place doar sa le faca ;)

13 comments:

  1. da..as avea eu o intrebare :D daca se poate,bineinteles!ce crede despre pagina http://www.facebook.com/AfaraCuCasnicaDeLaMasterChef?au scris si cateva ziare sau reviste despre pagina. si.. mai eram curioasa daca toate episoadele masterchef sunt deja filmate?sau o sa fie si unele in direct?multumesc mult!:)

    ReplyDelete
  2. daca poti sa-i pui intrebarea asta pentru mine te rog ai fi cea mai draguta :D...care a fost cea mai dezastruasa reteta pe care a facut-o de cand e chef, reteta de care isi aduce aminte deloc cu placere si care a fost reactia clientului, asta daca a existat o astfel de reteta ;)

    ReplyDelete
  3. Super tare ideea. Succes, Cristina si felicitari pt ca va urmati visul:) abia astept sa vad ce a iesit:) Simina-Cluj

    ReplyDelete
  4. Cred ca o sa fie cel mai interesant interviu:)

    ReplyDelete
  5. buna, interesanta initiativa! in primul rand transmite-i felicitari te rog de la mine pt emisiune, sa nu se uite la toate gurile rele care arunca vorbe de dulce. oamenii de regula au o ciuda in ei de nedescris. nu vreau sa-l deranjez cu retetea, vreau doar sa-l rog sa-mi dea un sfat in privinta micului dejun: impreuna cu iubita mea ne chinuim sa gasim timp dimineata inainte de a pleca la birou, de multe ori nu stim ce sa mai mancam dimineata, cum sa combinam anumite preparate, ce e mai sanatos (lactate, carne, mezeluri...) unii doctori spun ca mai renuntam la lactate ca sunt grase, altii la carne ca nu e buna la digestie, din batrani stim ca micul dejun trebuie sa fie consistent! Dar din ce?! e mai bine cu preparate reci sau calde? de fapt am pus cam multe intrebari, sorry. nu te mai retin ca trebuie sa te pregatesti de interviu si nu as vrea sa-l retii prea mult cu intrebarile ca mai are si omul acasa o fata frumoasa la care trebuie sa se intoarca, eventual sai pregateasca o prajitura buna! o seara frumoasa va doresc, la amandoi bineinteles ;)

    ReplyDelete
  6. Carui concurent ii da cele mai mare sanse pentru primul loc?

    ReplyDelete
  7. Care este felul sau de mancare preferat :)

    ReplyDelete
  8. numele meu e Adrian ...sunt bucatar de 8 ani si lucrez in spania bineinteles am inceput de la munca de jos spaland vase ca toti si asa am descoperit pasiunea pt bucatarie... acum am 5 ani de bucatar si am ajuns la nivelul pe care mi l-am dorit, sa conduc o bucatarie...presupun ca nu o sa ajung niciodata la nivelul lui Chef Florin dar intrebarea mea e cum a reusit sa ajunga asa sus au fost banii castigati din bucatarie si echilibrul financiar pe care il da meseria asta sau doar filling-ul pt bucatarie si placerea de a creea,a vedea clientul multumit.Care a fost combinatia lui Chef Florin catre succes dintre cele doua.Va multumesc

    ReplyDelete
  9. sunt curioasa de ceea ce va iesi!! abia astept!! oricum tu esti foarte draguta si carismatica si cu siguranta vei obtine toate informatiile de la el:)

    ReplyDelete
  10. buna, as dori o recomandare pt niste cutite de bucatarie, dar nu pt profesionisti, pretentioase .... ci, din astea pt incepatori ... dar sa fie bune. mersi :)

    ReplyDelete
  11. ar renunta la orice pentru bucatarie ?

    ReplyDelete
  12. ce ar alege dintre o mancare extravaganta si una traditionala ca la mama acasa?

    ReplyDelete
  13. Ce liceu din Bucuresti a urmat Chef Florin?

    ReplyDelete