Tuesday, August 26, 2014

Un nou test

Posted by CRISTINA SIMAS-a terminat si nunta, luna de miere (nu ma invidiati, dar am avut chiar O LUNA de miere), s-a terminat chiar si prima noastra vacanta in trei . Inca mai simt miros de mare, inca mai pastrez putin nisip in galetusele si jucariile Avei, inca mi se face somn la ora 10 (in vacanta, adormeam toti trei imbratisati,  la ore rezonabile). Singurul lucru negativ cu care m-am intors din vacanta este, insa, parul deteriorat. Soarele, apa, coafatul excesiv l-au facut sa arate incredibil de uscat. Si, cum trebuie sa reintru in programul de munca, care presupune multe intalniri de business si evenimente, am apelat la hair-stylistul Daniel Beldie, care mi-a oferit un complex secret de reparare al parului:
Am inceput deja sa il testez si abia astept sa vad ce produs revolutionar este. Aflati mai multe despre complexul secret de reparare al parului pe www.secretulhairstylistului.ro

Imi plac testele in care chiar nu sunt influentata de brand, ambalaj sau povestea din spatele produsul, pentru ca astfel pot sa am o opinie obiectiva. Astept cu emotii sa vad care e produsul care actioneaza atat de rapid. Voi despre ce produs credeti ca este vorba?


0 comments: